Style by MK - www.stylebymk.nl

MIRJAM KAANDORP

Jarenlang werkte Mirjam Kaandorp in de diplomatieke sector en het bedrijfsleven, veelal in het buitenland. Ze deed bijzondere opdrachten voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en werkte tevens voor leden van het Koninklijk Huis.

Tijdens haar jarenlange internationale carrière leerde Mirjam verschillende culturen kennen, die samen een onuitputtelijke bron van stijlen vormen. Zo ontdekte ze al reizend haar nieuwe roeping: personal en interior styling.

Inmiddels laten vele bekende en minder bekende Nederlanders zich op mode- en interieurgebied door haar adviseren. Met haar kennis van trends en collecties vertaalt Mirjam de wensen van haar opdrachtgevers naar stijlvolle outfits en interieurs die passen bij hun persoonlijkheid.

Mirjam inspireert mensen graag met haar creativiteit. "Ik heb van mijn passie mijn vak kunnen maken. Niets heerlijker dan mensen gelukkig maken met persoonlijke adviezen en de juiste styling."

'STYLE IS A WAY
TO SAY WHO YOU ARE
WITHOUT HAVING
TO SPEAK
'


Mirjam Kaandorp
M 06-5188 9522
mirjam@stylebymk.nl

"Mirjam heeft eerst mijn huidige garderobe doorgenomen en gestructureerd. Heerlijk als iemand je die impuls kan geven om afscheid te nemen van oude combinaties en kledingstukken die niet meer flatteren. "

Bekijk hier meer reviews
NIEUWSBRIEF