Style by MK - www.stylebymk.nl

Zakelijk kledingadvies

Ook steeds meer ondernemers maken gebruik van personal styling en personal shopping. Style by MK werkt voor directeuren, managers en bestuurders die hun professionele imago willen versterken. Op basis van de diverse wensen realiseren wij de uitstraling die past bij hun persoonlijkheid én onderneming.

Personal styling

In uw drukke leven lopen privé en zakelijk dwars door elkaar. Snel schakelen is vereist, dus bent u gebaat bij outfits die met slechts enkele subtiele veranderingen aan te passen zijn. Comfortabel als het kan, representatief als het moet. Style by MK denkt samen met u na over een stijlvolle garderobe waarmee u eindeloos kunt variëren. Zodat u altijd de juiste kleding heeft voor de juiste gelegenheid.

Intakegesprek en pas-sessies kunnen zowel thuis als op de zaak plaatsvinden. Voor groepen organiseren wij sessies op maat, zowel binnen als buiten werktijd. Ook exclusieve avondbezoeken aan modezaken, inclusief stylingadvies, behoren tot de mogelijkheden.

Altijd en overal een goede indruk. Met Style by MK.

Meer weten over zakelijk kledingadvies? Neem dan contact met ons op.

'STYLE IS A WAY
TO SAY WHO YOU ARE
WITHOUT HAVING
TO SPEAK
'


Mirjam Kaandorp
M 06-5188 9522
mirjam@stylebymk.nl

"Een personal styliste is een absolute uitkomst; Mirjam weet exact welke outfits ik nodig heb. Aangezien ze mijn garderobe kent, kan ze mij de juiste combinaties adviseren voor elke gelegenheid. "

Bekijk hier meer reviews
NIEUWSBRIEF