Style by MK - www.stylebymk.nl

REVIEWS


Patricia, Projectleider

"Het intakegesprek met Mirjam gaf mij direct vertrouwen. Door haar vakkundigheid en integere manier van vragen stellen wist Mirjam al snel hoe ik mij zowel zakelijk als privé wilde profileren. Dit resulteerde erin dat Mirjam in één gesprek duidelijk had waar mijn voorkeur naar uit ging qua kleur en stijl.

Zonder tussentijds overleg wist Mirjam feilloos mijn sterke punten te accentueren door een combinatie te maken van vrouwelijke en stoere items. Ik ben erg enthousiast over haar werkwijze en professionaliteit."

Mariska, Directeur

"Een personal styliste is een absolute uitkomst; Mirjam weet exact welke outfits ik nodig heb voor mijn werk of nevenfuncties. Aangezien ze mijn garderobe kent, kan ze mij de juiste combinaties adviseren voor elke gelegenheid.

Tevens verzorgt ze mijn garderobe door ieder seizoen nieuwe, prachtige combinaties te shoppen en te matchen met bestaande items. Zo kan ik me focussen op mijn bedrijf en zie ik er altijd goed gestyled uit."

Carla, Eigenaresse Schoonheiddsalon

"Mirjam heeft eerst mijn huidige garderobe doorgenomen en gestructureerd. Heerlijk als iemand je die impuls kan geven om afscheid te nemen van oude combinaties en kledingstukken die niet meer flatteren. Je weet het vaak wel, maar iemand moet je dat zetje even geven. Nu is mijn kledingkast veel overzichtelijker en heb ik de juiste kleding die aansluit bij mijn persoonlijkheid.

Mirjam combineert ook kledingstukken uit mijn bestaande garderobe met elkaar op een manier waar ik zelf niet aan had gedacht. Veel complimenten gekregen; een echte aanrader dus!"

Linda, ICT Manager

"De inhoud van mijn kledingkast is bijna gehalveerd, maar ik heb nu meer kleding die aansluit bij mijn persoonlijkheid.

Ik ben inmiddels zo overtuigd van de kwaliteiten en meerwaarde van een personal shopper dat ik voor het nieuwe seizoen weer een afspraak heb gemaakt. Voor mij geen miskopen meer."
 
1-4 van de 4
 
'STYLE IS A WAY
TO SAY WHO YOU ARE
WITHOUT HAVING
TO SPEAK
'


Mirjam Kaandorp
M 06-5188 9522
mirjam@stylebymk.nl

"Mirjam heeft eerst mijn huidige garderobe doorgenomen en gestructureerd. Heerlijk als iemand je die impuls kan geven om afscheid te nemen van oude combinaties en kledingstukken die niet meer flatteren. "

Bekijk hier meer reviews
NIEUWSBRIEF