Style by MK - www.stylebymk.nl

Werkwijze

Personal Styling

Tijdens onze eerste ontmoeting brengen we je persoonlijkheid, wensen en levensstijl in kaart, en analyseren we je garderobe. Samen stellen we de kledingstijl vast die bij je past, daarna maken we afspraken over de werkzaamheden en het budget.

Het meest gebruikelijk is dat wij de gewenste items voor je shoppen, waarna we bij je komen om de aankopen te passen. Uiteindelijk creëren we samen de juiste garderobe, met stijlvolle combinaties en accessoires.

Ook voor gala’s, huwelijken, themafeesten en andere speciale evenementen kun je gebruik maken van onze diensten.

Interior Styling

Tijdens onze eerste ontmoeting brengen we je specifieke wensen voor woon- of werkomgeving in kaart. Na een gedetailleerde inventarisatie stellen we de stijl vast die bij je past, daarna maken we afspraken over de werkzaamheden en het budget. Op basis hiervan zorgt Style by MK voor een passend en stijlvol interieurontwerp voor  woning of bedrijfspand. Ruimtes waar lifestyle en interior styling hand in hand gaan.

MOGEN WIJ JE INSPIREREN?
Neem dan  contact met ons op voor het maken van een afspraak.

'STYLE IS A WAY
TO SAY WHO YOU ARE
WITHOUT HAVING
TO SPEAK
'


Mirjam Kaandorp
M 06-5188 9522
mirjam@stylebymk.nl

"Ik ben inmiddels zo overtuigd van de kwaliteiten en meerwaarde van een personal shopper dat ik voor het nieuwe seizoen weer een afspraak heb gemaakt. Voor mij geen miskopen meer."

Bekijk hier meer reviews
NIEUWSBRIEF